Отстъпка за развъдчика на CricksyDog

Безгрижен щастлив живот за цялото стадо

С отстъпка

Ако участвате в нашата развъдна програма, можете да закупите 22% отстъпка от всички наши продукти в нашия уеб магазин!

Може да бъде отменено по всяко време

Нямаме ограничения. Можете да излезете от нашата програма за развъждане по всяко време. Просто ни изпратете имейл или се свържете с нас по телефона. 0% обвързване!

Гъвкава

Безплатна доставка до дома и гарантирана 22% допълнителна отстъпка. Ако имате въпроси, ние ще имаме личен съветник, който да ви помогне!

Нека видим какво е различното от абонамента

Ако имате развъдник и се занимавате сериозно с развъждане на кучета, е повече от вероятно вашите кучета да имат изчислена месечна консумация. Искаме да ви помогнем да намалите тези разходи.

Не е нужно дори да поръчвате основно количество. Ако желаете, можете да го заявите на месечна база и дори да плащате с кредитна карта.

Личен съветник

Не искаме да изпитвате затруднения при храненето на кучетата си, затова ще осигурим личен контакт с всеки от нашите договорени партньори! Имате ли въпроси относно храненето? Ще отговорим незабавно! Искате ли да промените поръчката си? Решено! Искате ли да опитате други вкусове? Няма проблем!

Нашият CricksyDog Advisor ще ви бъде на разположение както по личен имейл, така и по личен телефон. Това намалява времето за изпълнение. Ще можете да зададете всички въпроси към производителя веднага!

От малките до големите

Както повечето компании, ние сме щастливи да направим огромна поръчка. Но нашата цел не е да изключваме никого само защото е малък или току-що е започнал да се размножава. Важно е, че не сме в състояние да подкрепим животновъдите! Чувствайте се свободни да ни пишете, ако тепърва започвате или дори ако имате нужда от стотици паунда храна за кучета на месец!

Най-важното ни условие е вече да имате номер на развъдник (или поне да го имате в процес на изпълнение) и също така да сте ангажирани с благосъстоянието на вашите кучета и тяхното правилно отглеждане и развъждане.

Изключителни отстъпки

Въпреки че се отнасяме към разходите и даваме 22% отстъпка от общата покупна цена, не искаме това да е най-убедителният аргумент за нас! Не може да има съмнение относно качеството на нашите емисии, нито относно гъвкавостта на нашата компания. Ако се запишете в нашата програма за развъждане, можете да сте сигурни, че здравето на вашите кучета и успехът на вашия развъдник ще бъдат на първо място за нас!

Ще получите цялата помощ, от която се нуждаем, за да направим вашите кучета супер здрави и репутацията на развъдника ви известна навсякъде!

Ще имате възможност да се присъедините към нашия Фейсбук клуб за развъдчици, да влезете в нашия имейл списък и дори да напишете статия за гости с нас. Значително повече собственици на кучета и бъдещи кучета ще ви опознаят от всякога!

Формуляр за кандидатстване

Ако се интересувате от отстъпката на нашия развъдчик, моля, попълнете формуляра за кандидатстване по-долу. И ние ще ви отговорим в рамките на максимум 1 ден.

Ако искате да напишете имейл отделно, разбира се, можете да го направите сега (нашият имейл адрес: hello@cricksydog.bg)

Често задавани въпроси

#1: Винаги ли ще се запазва моята отстъпка?

Да, вашата отстъпка от 22% винаги ще бъде запазена. Докато сте в нашата програма за развъждане, това е за вас.

#2: Как мога да отменя отстъпката на моя селекционер?

Можете да отмените отстъпката си по всяко време. Нямаме никакви ограничения! Всичко, което трябва да направите, е да ни изпратите имейл или да ни се обадите, ако искате да отмените отстъпката си.

#3: Възможно ли е да се поръча кучешка храна за пакетни точки?

Естествено!

#4: Мога ли да плащам с наложен платеж всеки път?

Естествено! Можете да платите с карта и в брой при всеки куриер.

#5: Мога ли периодично да заявя своя пакет на друг адрес?

Естествено! Моля, уведомете ни предварително, за да можем да се подготвим за промяната. Или можете сами да зададете това на страницата на вашия профил.

#6: Мога ли да имам абонамент?

Естествено! Всеки развъдник, който се регистрира при нас, има личен контакт, който ще ви помогне да уредите вашите дела. Можете обаче да поискате да ви изпращаме автоматично вашата емисия на всеки 3, 4 седмици или на интервали по ваш избор.

#7: Възможно ли е автоматично да се уреди сумата на поръчките с онлайн плащане?

Естествено! Когато поръчате, можете да активирате метода на онлайн плащане да приспада автоматично цената на вашия абонамент от акаунта ви на определени интервали. Така че вече не е нужно да се тревожите за това. Просто трябва да вземете вашия пакет! 🙂 И ако анулирате абонамента си, след като нашият метод на онлайн плащане го е удържал от акаунта ви, не се притеснявайте. Ние ще ви го изплатим. Освен това, когато вашият абонамент бъде прекратен, автоматичните удръжки, генерирани от вашия метод за онлайн плащане, също ще бъдат елиминирани! Ние ще се погрижим за това!

#8: Винаги ли ще имате достатъчно наличност на склад?

Естествено! Освен че сме семеен бизнес, ние се ангажираме с приемственост и постоянно високо качество!

#9: Могат ли само официално сертифицирани развъдници да се възползват от отстъпката на селекционера?

В повечето случаи да! Освен че не искаме да изключваме никого от нашата програма, ние се ангажираме със законово регулирано развъждане. Важно е да можете да докажете съществуването на вашия развъдник и да докажете качеството му.

#10: Току-що основах развъдника. Мога ли да кандидатствам?

Естествено! Ние също започнахме само преди няколко години, знаем точно колко трудно може да бъде всяко начало. Затова ние също се опитваме да подкрепяме стартиращи развъдници. Независимо от това, вие трябва да отговаряте на нашите основни стандарти като всички останали!