Имаш ли някакви въпроси? Пиши ни!

Винаги се радваме да те чуем! Приветстваме всички конструктивни критики, положителни отзиви. Ако е по-лесно за теб, не се колебай да ни пишеш на нашата страница във Facebook. Ще отговорим и там в рамките на няколко часа.

Пиши ни тук

Перфектна диета A-Z

Затягайки международните разпоредби, ние разработихме специфичен набор от правила, с които сме особено горди! Опитай нашата храна и се увери сам!

🌀 Повече енергия

Съдържание на протеин, оптимизирано за вашето куче, така че той / тя никога не се изтощава от нищо. Тя варира между 18-36% в нашите храни, в зависимост от начина на живот на кучетата.

👅 Поддържане на вкусовите рецептори свежи

Не използваме изкуствени подобрители на вкуса, за разлика от някои производители на кучешка храна. Така твоето куче винаги ще има тези райски свежи и сочни хапки.

🍎 Щастие

Няма жизненоважен витамин, който да не е в диетите ни. Ние не просто влагаме витамин С в нашия продукт, защото звучи добре. Ние използваме само съставки, от които кучето ти наистина се нуждае.

⚕️ Пълна защита

Ако избереш нас и ние имаме твоето доверие, вече не е нужно да ходиш при ветеринар. Само за похвала, макс.

👩 Пълна свобода

В днешно време има толкова много неща, които трябва да се имат предвид, от детските училищни изложби до работните задачи, защо трябва да се притесняваш излишно, за да храниш кучето си здравословно? Остави тази работа на нас!

🚚 Доставяме до вашия дом

В сътрудничество с куриерската служба DPD всички твои поръчки идват в твоя дом. Ако обаче искаш, можеш да поръчаш и до точка на DPD пакет.

Get to know us better

We post dog tips and advices on our blog. These are short articles that may be interesting to dog owners. Do not hesitate and check them yourself!

Доставка на следващия ден

Ако направиш поръчката си преди обяд, пакетът ти ще пристигне на следващия ден и може веднага да кацне в купата на вашето куче. Не забравяй, ние доставяме навсякъде в България!

Премиум съставки

Суровините за всички наши продукти идват от контролирани фермери. За нас безопасността на твоето куче е най-важна! Вижте сами!

Имаш ли някакъв въпрос?

Пиши ни във Facebook или ни се обади.