УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Бърза доставка дори за по-малко от 24 часа

Всички поръчки, получени до обяд, ще бъдат доставени на следващия работен ден!

Прецизна опаковка

Ние се отнасяме към всяка опаковка, сякаш е наша собствена! Ние полагаме големи грижи, за да поддържаме опаковката здрава и в безопасност, докато стигне до вас.

Безплатна доставка

Всяка поръчка над 79,00 лв. се доставя безплатно!

ДОСТАВКА В СТРАНАТА!

Продуктите на нашия сайт ще бъдат доставени в рамките на максимум 5 дни от направената поръчка по начин на доставка по Твой избор. Не можем да поемем отговорност за закъсняло доставяне на нашия логистичен партньор. Можете да заявиш доставката на работното си място или в твоя апартамент в работни дни между 9.00 и 17.00 часа.

Препоръчваме ти да се увериш, че си посочили адрес за доставка, където наш куриер може да те намери или твоя представител между 9:00 и 17:00 часа. Ако избереш наложен платеж, увери се, че разполагаш със сумата, необходима за плащане на сметката. По време на процеса на поръчка можеш да въведеш плюс информация за доставка в раздела за коментари (напр. Звънец на вратата, портиер, име на представител и т.н.). Ако имаш някакви проблеми с доставката, моля, обади се на услугата за обслужване на клиенти на нашия договорен логистичен партньор, където можеш да получиш точната информация, като използваш проследяващия код, предоставен в писмото за потвърждение.

Пакетът ти винаги ще бъде доставен до дома ти или DPD пакетна точка. Цената на доставката е 4,90 лв. (в случай на DPD пакетна точка) и 4,90 лв. (в случай на домашна доставка). В случай обаче, че поръчка надхвърля общата стойност от 79,00 лв. , доставката е безплатна.

ПЛАЩАНЕ В БРОЙ ИЛИ С КРЕДИТНА КАРТА КУРИЕР (ПЛАЩАНЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ)

Ти плащаш стойността на твоята поръчка на DPD куриер. След това ще получиш разписка, потвърждаваща както получаването на пакета, така и изпълнението на плащането. В случай на DPD пакетни точки, можете да платиш за пакета си от договорените партньори на DPD.

GOPAY ПЛАЩАНЕ

Ако изберете тази опция, плащането ви ще бъде направено чрез международно признатата, сигурна система за плащане на GoPay с всички необходими удостоверения, където можете да платите с карти Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro и American Express, подходящи за онлайн плащане.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 79,00 лв.

Ще доставим безплатно твоя пакет в цяла България ако общата стойност надвишава 79,00 лв. И в този случай ще изпратим вашия пакет с куриерска услуга DPD по същия начин, както при други поръчки под 79,00 лв.

ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВИ ВЪПРОСИ?

Свържете се с нас:

E-мейл: hello@cricksydog.bg

Телефон: