ГАРАНЦИЯ

30-дневна гаранция за връщане на парите

Ако имате оплаквания, обадете ни се в рамките на 30 дни от покупката ви и ние ще възстановим пълната цена на покупка без никакви въпроси. Ще възстановим и пощенските разходи!

Безопасни методи на плащане

Можете да платите сигурно онлайн от интерфейса OTP SimplePay. В случай на наложен платеж, можете да платите при куриерите в брой, а в много случаи и с кредитна карта.

100% натурална

Нашите продукти не съдържат никакви вредни химикали и нежелани съставки!

ОБЩА ГАРАНЦИЯ

Ние вярваме, че през 21-ви век само отлични продукти имат право да съществуват и ние се ангажираме с качеството. Затова ние предлагаме 100% гаранция за всяка покупка, в случай на проблеми. С това искаме да направим напълно безрисково да опитаме и използваме нашия продукт, за да направим решението CricksyDog за по-здравословен и безопасен начин на живот по-широко известно.

ДЕФЕКТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Ако има неизправно изпълнение (не сте получили продукта, който сте поръчали), имате възможност да запазите продукта, който сте получили, или да замените първоначално поръчания продукт със съгласуване на стойността. Разходите за връщане и разходите за доставка на заместителя се поемат от уеб магазина cricksydog.hu.

АКСЕСОАРНА ИНФОРМАЦИЯ

Ние предлагаме 6-месечна гаранция за всички аксесоари, разпространявани от нас. В някои случаи може да има временен недостиг на продукт, за който не можем да поемем отговорност! Качените изображения са само с илюстративна цел!

КАКВО НЕ ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА?

Договорната гаранция не покрива щети в резултат на липса на поддръжка, неоторизирана намеса, промяна, неправилна употреба, повреда или неоторизиран ремонт. Гаранцията не покрива, допълнителни дефекти или повреди:

  • неизправности и повреди в резултат на неправилно или необичайно използване на Продукта;
  • неизправности и щети в резултат на неправилна употреба, злополука или небрежност;
  • дефекти или повреди в резултат на неправилно тестване, употреба, поддръжка, пускане в експлоатация, модификация;
  • дефекти и повреди поради влага, течност или разлята храна;
  • драскотини или други повреди по повърхността на устройството при правилна употреба,
  • за части, носени по време на редовна поддръжка или правилна употреба.

ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВИ ВЪПРОСИ?

Свържете се с нас:

Е-мейл: hello@cricksydog.bg
Телефон: